skrivstil.se

Tjänster

Artiklar och texter
Jag skriver personliga och djuplodande personporträtt och intervjuer, levande reportage samt korrekta och tydliga faktaartiklar för tidning eller webb. Jag arbetar även med fakta- och informationstexter för tryckta publikationer och webb.

Redaktörsuppdrag
Jag har lång erfarenhet av att redaktörsskap för tidning eller webbsidor och ansvarar gärna för hela produktionen av publikationer som skrifter eller böcker. Jag har också ett stort nätverk med professionella och erfarna skribenter, formgivare, fotografer och illustratörer.

Textbearbetning och redigering
Jag har god hand med texter av alla det slag och kan hjälpa dig att få ordning på en för lång eller mastig text. Det kan handla om affärstexter, som brev eller årsredovisningar informationstexter för broschyrer eller hemsidor, artiklar för tidning eller webb.Texter för webb/hemsidor
Att skriva för webben ställer särskilda krav på författaren, då texterna måste vara anpassade både vad gäller innehåll och omfattning. Jag har många års erfarenhet av att arbeta med texter för webb och hemsidor. Jag vet hur man på bästa sätt presenterar sitt företag och erbjuder sina tjänster i skrift via webben.


Dokumentation
Jag arbetar ofta med dokumentationer av konferenser eller föredrag, både på svenska och engelska.

Min garanti
Mina texter levereras alltid punktligt, korrekt och i det format uppdragsgivaren föredrar. Jag arbetar alltid utifrån uppdragsgivarens önskemål och betraktar inte mina texter som färdiga förrän uppdragsgivaren är helt nöjd.

 

Monica Klasén McGrath Tallåsvägen 19, 182 75 Stocksund Tel: 08-85 42 65 Mobil: 0708-85 42 65